Колеги искам да попитам за задните накладки немога да прибера буталцето на апарата за да си сложа накладките мислих да го сваля на цяло но ще ми изтече спир.течност а не искам някакви идеи
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дрънчене откъм предни накладки
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pecata-33 Покажи съобщениеКолеги искам да попитам за задните накладки немога да прибера буталцето на апарата за да си сложа накладките мислих да го сваля на цяло но ще ми изтече спир.течност а не искам някакви идеиAlfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.
Comment
-
Точно така, буталцето се натиска и върти едновременно. Само с бой и мамата не ставаПонеже явно нямаш специализиран инструмент, може да го въртиш с ключ за ъглошлайф.
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Comment
-
Най-добре става със една дърводелска стяга и едни гарги,само трябва много-много да внимаваш да не скъсаш маншончето които покрива буталцето че после никъде не можеш да го намериш ,поне аз не можах да немеря във цял Пловдив и във тая връзка някои ако може да намери ще е златен.Буталцето се прибира със натиск и въретене по часовниковата стрелка.Освен изброения по горе инструмент ще ти трябват и два чифта ръце.АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
Comment